Nedac Sorbo Mascot

Specialist in daily near-food en non-food essentials

NEDAC SORBO MASCOT

Nedac Sorbo Mascot is een gerenomeerde handels- en distributie-onderneming gevestigd in Duiven en Blokker (NL), Breendonk (BE), Frankfurt (DE) en Bath en Leiston (UK). Het bedrijf is gespecialiseerd in het sourcen, ontwikkelen en distribueren van non-food concepten. Nedac Sorbo Mascot is georganiseerd in 14 Business Teams. Ieder Business Team heeft zijn eigen category management, sales & sourcing medewerkers en ontwikkelt productconcepten voor zowel private labels als merken.

Met meer dan 15.000 producten in 14 productcategorieën bedient Nedac Sorbo Mascot dagelijks haar klanten in Europa.

CLEANING

Met sterke eigen merken als Sorbo, Sorbo Premium en Vero zijn wij een expert in schoonmaakhulpmiddelen, zowel voor huishoudelijk als professioneel gebruik.

PERSONAL CARE

Een uitgebreid aanbod aan persoonlijke verzorgingsartikelen. Het assortiment omslaat haar- en huidverzorging, reinigingsproducten, babyverzorging en vochtige toiletartikelen. 

ELECTRONICS

Wij bieden een zeer uitgebreid aanbod aan verlichting. Of het nu gaat om de nieuwste LED-verlichting, halogeenlampen of spaarlampen, wij bieden een oplossing op maat met hoogwaardige producten.

Daarnaast bevat het Electronics-assortiment cases en beschermhoezen voor telefoons en tablets, speakers, headphones, opladers en batterijen. 

DIY

Gereedschap als schroevendraaiers, sleutels, tangen, schroeven, spijkers, haakjes en pluggen maken iedere doe-het-zelf-klus gemakkelijker. Naast gereedschap biedt ons DIY-assortiment ook artikelen voor het onderhoud van de fiets. Met ons eigen merk Help bieden we een assortiment aan voor het (winter)onderhoud van de auto.   

FASHION

Wij zijn marktleider in sokken, kousen en panty's en bieden een uitgebreid assortiment aan haarmode en haaraccessoires onder eigen merken en licentiemerken.

Met onze eigen styling- en sourcingpartners kunnen we de kwaliteit en een perfecte presentatie van de modetrends van vandaag en morgen garanderen.

GREETING CARDS

Een uitgebreid assortiment aan wenskaarten, inpakpapier, cadeaulinten en geschenkverpakkingen. De producten onderscheiden zich door de combinatie van kwalitatieve materialen en unieke designs met reliëf, glitters en andere bewerkingen.

HEALTH CARE

Health Care verzamelt de beste inzichten van markt, consument en shopper. Deze inzichten worden vertaald naar maatwerk concepten per retailer.

Het brede assortiment bestaat uit geneesmiddelen, medische hulpmiddelen, vitamines en andere gezondheidsproducten van zowel A-merken als private labels.

OFFICE

Ons complete aanbod aan bureau-accessoires, papierwaren, schrijfwaren en opbergartikelen zorgt ervoor dat ieder kantoor van alle benodigdheden voorzien is. 

PET CARE

Het assortiment van de twee merken Best for your Friend en Pets Unlimited bestaat uit honden- en kattensnacks, brokken en maaltijden en verzorgingsproducten.

KITCHENWARE

De onmisbare keukenbasics voor ieder huishouden van onze eigen merken Tala, Chef Aid en Sorbo Home Essentials: kookgerei, bakproducten, servetten en disposables.

DECORATIONS

Onze ruime keuze in feestartikelen en kaarsen zorgt voor optimale sfeer en decoratie. 

PROMOTIONS

Wij bieden promotionele ondersteuning voor de winkelvloer door middel van seasonal producten, in-/outprogramma's en loyaliteitsprogramma's.

HABERDASHERY

Van garen en naalden tot elastiek en knopen. Alle benodigdheden voor het herstellen van kleding.